Garancia termékek

Pályázati Garancia

Pályázna, de garanciát kérnek?

Az M.K. Faktor Pályázati Garancia terméke pontosan erre szolgál. A Pályázati Garancia rövid távra, jellemzően 30-60 napra adott feltétel nélküli fizetési ígérvény, amiben Társaságunk vállalja, hogy Ön helyett előre meghatározott összeget fizetünk az Ön által megjelölt kedvezményezett számára egy előre meghatározott időpontig.

Ez mentesíti Önt annak a kockázatától, hogy a pályáztatónál elhelyezett biztosítéki összeg feletti rendelkezése kikerüljön az Ön kezéből.

Szállítói Garancia

Mire szolgál a Szállítói Garancia?

Ha Ön szállítóként venne részt egy projekt megvalósításában és az előlegek, vagy a jóteljesítés miatt a vevő garanciát kér, akkor az M.K. Faktor Szállítói Garancia termékét ajánljuk. A Szállítói Garancia középtávra, jellemzően 6 – 18 hónapra létrehozott keretmegállapodás, amiből a megvalósuló projekt szakaszaihoz igazítva akár több egymást követően kiadott feltétel nélküli fizetési ígérvényt biztosítunk, amiben Társaságunk vállalja, hogy Ön helyett előre meghatározott összeget fizetünk az Ön által megjelölt kedvezményezett számára egy előre meghatározott időpontig.

Ez lehetővé teszi, hogy az egyes megvalósítási szakaszok elején előleghez jusson, illetve kiválthatja  az Ön által szállított áruk, teljesített szolgáltatások garanciális, vagy jóteljesítési visszatartásokat.

©2024 - MK Faktor